reikifenye.hu

Regisztráció Mestereknek

Mesterek

meghatározás:

Aki rendelkezik Reiki Mester, vagy Avató-Mester beavatással és tagdíjat fizet.

(Reiki Mestereink regisztráció útján csatlakozhatnak egyházunkhoz akár a webes felületen is. Éves tagsági díjat kérünk, ami 5.000 Ft. Ezen kívül biztatjuk tagjainkat, hogy adójuk 1 %-át utalják egyházunknak, amit 2024-től tudnak megtenni.)

 

A Reiki mesterek jogosultak az egyházunk képviseletében

Egy Reiki Mester jogosult az egyház nevében kezelni vagy Avató-Mesterként beavatást tartani, amennyiben betartja az ide vonatkozó szabályokat!

Reiki Mestereink igényelhetnek hírlevelet, amint weblapunk ezt lehetővé teszi. A hírlevélből, weblapunkról vagy mesterüktől tájékozódhatnak egyéb programjainkról is. Készítünk és küldünk egyedi, névre szóló éves “Reiki Mester tagsági kártyát” az alap információkkal. Ezt a kártyát igényelhetik papír, vagy műanyag formátumban is, 1-5.000 Ft-os egyszeri támogatási díj befizetése ellenében. (szükség esetén plusz postaköltség)

Ezen kívül Reiki Mestereink belsős programjainkon is részt vehetnek. Igényelhetnek és szervezhetnek csoportos segítséget egy konkrét kezeléshez is.

Az egyház weblapján feltüntethető a mesterek között.

 

feladatok

Regisztráció és éves tagdíj fizetés. Egyéb feladatok saját vállalás, vagy külön megegyezés szerint. A Reiki szellemiség közvetítése, az egyház népszerűsítése tehetsége szerint.

 

Regisztráció és tagfelvételi kérelem

Jelentkezem a RFSE-ba!
Kérlek add meg a teljes neved!
Kérlek add meg a címed!
Kérlek add meg az e-mail címed!
Kérlek add meg a telefonszámod!
Kérlek pipáld ki a regisztrációhoz!
Kérlek pipáld ki a regisztrációhoz!
Feliratkozom a hírlevélre!
A tagsági díjra vonatkozó értesítések nem minősülnek hírlevélnek!