reikifenye.hu

Regisztráció Pártolóknak

HívekReiki Fénytestvér

meghatározás:

Azok a személyek, akik nem kívánnak Reiki beavatáson, tanfolyamon részt venni, de szimpatizálnak velünk. Érdekli őket a Reiki kezelés és/vagy  a programjaink.

(Híveink regisztráció útján csatlakozhatnak egyházunkhoz akár a webes felületen is. Tagsági díjat nem kérünk, de biztatjuk híveinket, hogy adójuk 1 %-át utalják egyházunknak. Ezt 2024-től tudják megtenni. Azok a hívek, akik ezen felül hajlandóak támogatni minket, szeretettel üdvözöljük támogatóink között.)

A Reiki híveink és pártoló tagjaink jogosultak

Híveink igényelhetnek hírlevelet, amint weblapunk ezt lehetővé teszi. A hírlevélből, vagy weblapunkról tájékozódhatnak egyéb programjainkról is. Készítünk és küldünk egyedi, névre szóló digitális “Reiki fénytestvér kártyát” az alap információkkal. Ezt a kártyát igényelhetik papír, vagy műanyag formátumban is, 1-5.000 Ft-os egyszeri támogatási díj befizetése ellenében. (szükség esetén plusz postaköltség)

 

feladatok:

A regisztrációt követően híveinknek nincs semmilyen kötelező feladata, ám egyházunk szeretettel fogadja az aktív részvételt és az anyagi támogatást is.

 

Regisztráció és tagfelvételi kérelem

Jelentkezem a RFSE-ba!
Kérlek add meg a teljes neved!
Kérlek add meg a címed!
Kérlek add meg az e-mail címed!
Kérlek add meg a telefonszámod!
Kérlek pipáld ki a regisztrációhoz!
Kérlek pipáld ki a regisztrációhoz!
Feliratkozom a hírlevélre!
A tagsági díjra vonatkozó értesítések nem minősülnek hírlevélnek!