reikifenye.hu

Támogatott kiadványok

Varga Szilárd: Az embertől Istenig

Az embertől Istenig
Vajon a természet törvényeiben Isten tükröződik vissza? Vajon az ember több mint a fizikai test? …És vajon a fizikai test önmagában képes lenne az evolúcióra? A könyv célja, hogy segítsen a test, a lélek és a szellem harmóniáját megteremteni.
Az abban bemutatott gyakorlatok egymásra épülve vezetnek el önmagunk megismeréséhez. Segítenek megismerni a múltat, megérteni a jelent, hogy szabadon formálhassuk a jövőt!

Varga Szilárd: A mágusok ideje

A mágusok ideje

Korunk egyik legnagyobb problémája, az érdektelenség. Ebben a regényben a szerző rámutat erre a problémára, mint társadalmi jelenségre. Bár megjelenik az erőszak ebben az írásban, mégis a kiút olyan ösvényen vezet, amit a szeretet világít meg. A könyv egyszerre nyújt könnyed szórakozást és ugyanakkor találhatók benne mélyebb gondolatok is, melyeket átitat a spiritualitás.

Varga Szilárd: Lele és Lilla kalandjai a bűzös mocsárban

Lele és Lilla kalandjai a bűzös mocsárban

A történet napjainkban játszódik és egy testvérpár kalandjait mutatja be. A gyerekek 6 és 8 évesek, mikor a nagyszülőknél nyaralnak Solymáron. A nyaralás közben a közeli mocsárban egy tündérvilágra lelnek, ami egy rövid ideig fogva tartja őket.
A magyar mágia maga a tündérvilág, és ez a világ valaha ott volt minden gondolatunkban. Táltosaink, mágusaink, javasasszonyaink mind ebből a világból merítették tudásukat, bölcsességüket. A gyerekek kalandjai nemcsak gyerekeknek, de kamaszoknak és felnőtteknek is kellemes szórakozást nyújthatnak.